جزئیات محصول

اسپیلت دیواری تک الکتریک

اسپلیت دیواری تک پانل سردوگرم تک الکتریک 18000 (گاز R410)

ویژگی های کلیدی:

  • سیستم اسکن نفرات داخل محیط (Follow me)
  • جریان باد سه بعدی
  • سیستم شروع مجدد خودکار
  • فیلتر کاتالیست سرد
  • حالت آماده به کار 1w
  • حالت خواب راحت
  • حالت توربو
  • تمیز کردن خودکار پنل داخلی
  • سیستم تشخیص نشت گاز
  • 5 سال ضمانت کمپرسور
  • 2 سال ضمانت کلیه قطعات
مقایسه
دسته: , برچسب: برند محصول:

این محصول را به اشتراک بگذارید

توضیحات

کولرگازی 18000 تک الکتریک با استفاده از کمپرسور روتاری T1 مجهز به کیت اینورتر (تغییر دهنده دور موتور) و نیز با استفاده از گاز مبرد R410 دارای رده انرژی A می باشد.اسپلیت دیواری تک پانل سردوگرم تک الکتریک Super 18000 (گاز R410) در سال 1396 توسط یک شرکت ایرانی با نام تک الکتریک طراحی و تولیدشد و پس از آن وارد بازار رقابت شد.این کولر گازی اینورتر دارای کمپرسور اینورتر می باشد که با گاز مبرد R410 موجب خنک سازی محیط می شود. با توجه به مصرف پایین انرژی در آن در رده مصرف برق A قرار می گیرد.

کولرگازی 18000 تک الکتریک

اگر هنوز برای راه اندازی سیستم برودتی خانه و یا محل کار خود اقدامی انجام نداده اید و همچنین استفاده از کولر آبی مناسب با شرایط اقلیمی شما نیست، بهترین پیشنهاد ما به شما عزیزان استفاده از اسپلیت های تک الکتریک می باشد. کولر گازی 18000 تک الکتریک سوپر بهترین انتخاب برای تهویه و سرمایش منزل شما می باشد.

کمپرسور روتاری به کار رفته در این کولر گازی از با کیفیت ترین و بهترین کمپرسورها می باشد که از پرکاربردترین کمپرسورها در کولر گازی ها می باشد.
این کولر گازی دارای دو عملکرد سرمایشی و گرمایشی است که با استفاده از کمپرسور پیستونی با دور ثابت کار می کند.
کولرگازی 18000 تک الکتریک برای مناق جنوبی کشور با آب و هوای گرمسیری و حاره ای مناسب می باشد. این کولرگازی با ظرفیت 18000 برای فضای مسکونی با مساحت 100 متر مربع و فضای اداری 80 متر مربع می تواند انتخاب مناسبی باشد.
لازم به ذکر است که عواملی همچون وجود پنجره های بزرگ و آفتاب خور، وجود وسایل و دستگاه های گرما زا، تعداد افراد حاضر در اتاق بیشتر از ۴ نفر، و … باعث تغیر در اعداد گفته شده می شود.

 

کولرگازی 18000 تک الکتریک

کولرگازی 18000 تک الکتریک

ویژگی های اسپلیت تک الکتریک 18000

کولرگازی «تک الکتریک» با ظرفیت 18 هزار یکی از اسپلیت‌های با کیفیت ساخت این شرکت ایرانی است که قادر به ایجاد سرما و گرما می باشد.
این کولرگازی مانند دیگر کولرگازی ها دارای دو بخش داخلی و خارجی می باشد. خنک کردن گاز بر عهده یونیت خارجی می باشد که در فضای باز نصب می شود.

واحد داخلی که در داخل سالن و یا اتاق نصب می شود دارای ظاهری زیبا است که وظیفه وزش باد خنک را بر عهده دارد. به دلیل وجود فیلتر در پنل داخلی موجب بهبود کیفیت هوا می شود. در سرعت های مختلف، حجم هوای یونیت داخلی آن متفاوت می باشد. از دیگر امکانات و ویژگی های این اسپلیت دیواری به شرح زیر است:

• مجهز به اینورتر (کم مصرف)
• کمپرسور روتاری
• مجهز به سیستم یخ زدایی
• ولتاژ کنترل شده در زمان کارکرد
• سادگی در شستشوی فیلتر
• سیستم اعلام نشتی گاز
• کیفیت بالای آلیاژ بدنه
• قابلیت کنترل با تلفن همراه
• سازش با محیط زیست
• تایمر روشن و خاموش
• قابلیت تنظیم جهت باد
• دامنه پرتاب باد ۱۸۰ درجه در چهار جهت
• سیستم محافظت خودکار
• عملکرد آرام و بی صدا

یکی از تکنولوژی های جدیدی که در این محصول به کار رفته است را می توان قابلیت اتصال به اینترنت از طریق دانگل WIFI و کنترل از طریق تلفن هوشمند نام برد.

فیلتر هوای کولرگازی 18000 تک الکتریک تک پانل سردوگرم به سادگی قابل شستشو می باشد. همچنین مجهز به فناوری عیب یابی خودکار می باشد که خطاها و عیب های دستگاه را نمایش می دهد و این به تعمیر و سرویس دستگاه کمک می کند.

کولر گازی و اسپلیت اینورتر تک الکتریک با ظرفیت 18000 دارای ضمانت نامه شرکت دارای 5 سال گارانتی کمپرسور و 18 ماه گارانتی قطعات می باشد.

توضیحات تکمیلی

نوع:

تک الکتریک 18000 مدل master

نوع گاز:

R410

اینورتر :

دارد

میزان مصرف برق:

9 آمپر

گرید مصرف برق:

A

میزان پرتاب باد:

10 متر

ظرفیت سرمایش:

18000BTU

ظرفیت گرمایش:

19000BTU

مناسب برای فضای:

35 متر

نوع موتور:

روتاری دی سی اینورتر

رنگ:

سفید

گارانتی:

5 سال گارانتی بدر

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسپلیت دیواری تک پانل سردوگرم تک الکتریک 18000 (گاز R410)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره تماس بگیرید